Lyhyesti itsestäni

Työskentelen tällä hetkellä toimitusjohtajana. Tätä ennen työskentelin kymmenen vuotta sosiaali- ja terveysalan opettajana. Olen myös kirjailija ja omistan yrityksen. Olen yhteiskuntatieteiden maisteri. Toimin vuonna 2011 liikkuvana hallitusneuvottelijana ja valmistelin myös puolueen hyvinvointipoliittiset kirjaukset.

Toimin Pirkanmaan soteuudistuksen yhteistyöryhmän jäsenenä. Olen Tampereen kaupungin hallituksen varajäsen sekä kaupuninhallituksen edustaja sivistys- ja kulttuurilautakunnassa sekä varavaltuutettu. Olen toiminut Valtion nuorisoasiain neuvottelukunnan jäsenenä. Puolueessani olen toiminut piirin puheenjohtajana sekä KD:n puoluehallituksen jäsenä. Politiikkaan olen lähtenyt puolustaakseni heikommassa asemassa olevia.

Työkokemusta löytyy mm. yrittäjänä, opettajana, sosiaalityöntekijänä ja lähihoitajana. Olen työskennellyt ulkomailla lähetys- kehitysyhteistyössä, matkustanut yli 40 maassa ja omaan paljon ystäviä ympäri maailmaa.

Vapaa ajalla kirjoittamisen lisäksi valokuvaan, maalaan öljyväreillä ja liikun luonnossa (urheillen, marjastaen, sienestäen). Avantouinti ja hiihto rentouttavat talvella.

Ansioluettelo, joka on pitkä kuin nälkävuosi, löydät omalta sivultaan.

Kirjoittamiani kirjoja ovat:

UNOHDETUT – Vanhuus satavuotiaassa Suomessa

Lähihoitajana yhteiskunnassa (Edita)

Ammattilaisen ABC. Yhteiskunta-, yritys- ja työelämätietous (Edita)

Uudistuva opettajuus ja yksilölliset opintopolut ammatillisessa koulutuksessa

Sielun porteilla – Kastepisaroita iholla (FACE training center)

Interaktiivinen oppimateriaali eAmmatillinen kasvu ja ohjaaminen hoitotyössä (SanomaPro)

Töihini liittyviä aineistoja löydät mm.

4 thoughts on “Lyhyesti itsestäni

  1. Yritin katsoa ylen 2015 vaalivideosi, en onnistunut. Pitäisikö sinun laittaa Ylen kuntavaalivideon 2017 tähän myös? Olen käynyt katsomassa sitä!

  2. Olen ollut siinä uskossa, että ajat myös teiskolaisten asioita. Kerro lisää itsestäsi. Olen juuri eläkkeelle jäänyt teiskolainen, ja olen huomannut,että palvelut (Esim. bussiyhteydet/Pali) ovat vain huonontuneet. Asun Viitapohjantien varressa, ja täältä ei pääse kaupunkiin oikein mitenkään. Vastustin kaupunkiin liittymistä vuonna 1972. Tähän on tultu!? Meitä ”epätoivoisia” ikäihmisiä on täällä paljon, (Olemme myös onnellisia…yleensä). Mielelläni keskustelisin kanssasi myös henkilökohtaisesti. t. Kari K

    • Ministeriössä kävin ja tein valituksia toisen Teiskolaisen kanssa bussivyöhykkeiden tultua. Tämä oli äärimmäisen huono uudistus. Tampereella olisi ollut mahdollista subventoida bussihintoja siten, että kaikilla Tamperelaisilla olisi yhdenvertainen mahdollisuus saavuttaa palvelut.

      Työskentelen itse tällä hetkellä toimitusjohtajana ikäihmisten palveluasumisen yksikössä, asun Maisansalossa ja Teisko ja ikäihmisten asiat ovat näin ollen lähellä sydäntäni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s