Keskusteluja kansan keskuudessa

Yrittäjien kanssa on ollut erinomaisia keskusteluja, muutama yrittäjä on erikseen antanut käyntikorttinsa, sillä he ovat huomanneet minun ymmärtävän pienten ja keskisuurten yritysten haasteita oikeasti. Aamulehden yrittäjäpaneelin kommenttien pohjalta sain myös paljon kiitosta, yli puoluerajojen. Meillä pitäisi ehdottomasti lisätä koulutukseen kansantalouden ymmärtämistä ja yrittäjyyden ymmärtämistä.

Iso huolenaihe monella on ikäihmisten asiat. Meillä alkaa olemaan todella karuja tilanteita vanhustenhoidossa. Meidän kunnia asiamme tulisi olla huolehtia heistä hyvin, jotka ovat tämän maan rakenteet. Osa ongelmista johtuu liian pienestä henkilöstöstä, osa palveluohjauksen puutteesta, osa välinpitämättömyydestä osa liian huonosta johtamisesta.

Valitettavasti tänään myös eräs kansalainen kertoi järkyttävän omakokemuksen siitä, kuinka terveydenhuollossa ei oltu suostuttu hoitamaan perustoiminnoinnoista, henkilö kun ei itse pysty liikkumaan. Tämä täysjärkinen mieshenkilö kertoi, että hän tulee päätymään itse elämän poissaottamiseen, mikäli terveydenhuoltosektorilla ei tule muutosta siihen, että ihminen hoidetaan kokonaisvaltaisesti.

Kyllä vain, politiikka on kokonaisvaltaista asioiden huomioon ottamista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s